Zie hier ons laatste Uncategorized.

Zevenaarse Loodgieters Centrale

October 17, 2011 in CV-ketel, dak, Koeling, loodgieter, Uncategorized, verwarming, zink

Voor klein en groot loodgieterswerk

Of het nu gaat over een compleet werk voor uw nieuwe woning of bedrijf,een verbouwing, nieuwe badkamer, reparaties aan uw dak of vervanging van uw goten. De Zevenaarse Loodgieterscombinatie is specialist op alle gebied van koper, zink, dakbedekking,sanitair en riolering.

Onze afdeling “klein werk” is gespecialiseerd in reparatie, herstel of vernieuwing. Of het nu gaat om een kraan, een goot of daklekkage, lood van uw schoorsteen, een gebroken afvoer, etc. . ZLC staat voor u klaar.

Voor een nieuwe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres, we hebben alle disciplines voor het loodgieters- en verwarmingswerk in huizen hebben samenwerkingsverbanden met elektro-installateurs, aannemers en tegelzetters.

Indien gewenst begeleiden en coördineren wij het gehele project , vanaf het slopen oude badkamer tot aan het monteren van het laatste haakje.

Voor complete nieuw- of verbouw maken wij graag aan de hand van bouwtekeningen en bestekomschrijvingen een vrijblijvende prijsopgave.

Stocker Centrale Verwarming

October 17, 2011 in Uncategorized

 Altijd de juist temperatuur!

Voor u een paar woorden, voor ons een toezegging die we elke dag weer proberen na te komen. Het is de klant die telt voor ons. Voor de klant is het belangrijk dat afspraken worden nagekomen, problemen worden opgelost en antwoord wordt  gegeven vragen. En dat doen we, in een horizontale organisatie, waarbij onze medewerkers een eigen verantwoordelijkheid hebben en zich betrokken voelen tot de klant en ons bedrijf.

Stöcker Centrale Verwarming bv. is vanaf de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde naam op de regionale markt van centrale verwarming. Of het nu gaat om nieuwe installaties, ketel vervanging, onderhoud of service. Wij zijn thuis op alle gebieden van ons vak.

Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze klanten en zijn er trots op dat we veel klanten hebben waarvoor we al meer dan 30 jaar werkzaamheden uitvoeren.

Koeling

October 17, 2011 in Uncategorized


Meer dan alleen koelen

Airco creëert wooncomfort, overdag,‘s avonds én ’s nachts. Stelt u zich voor: nooit meer slapen in een te warme slaapkamer of werken in een te warm kantoor. Met een airconditioner met warmtepomp,

kan in het voor- en naseizoen de verwarming uit. Dus met lagere stookkosten meer comfort.

De nieuwe generatie airco’s zijn intelligent, spaarzaam en fraai om te zien, nagenoeg onhoorbaar en voorzien van afstandsbediening. Airco past daarom in elke woning en elke ruimte. Er zijn  modellen voor aan de wand, op de vloer en aan het plafond.

Met een goed toestel kunt u koelen, verwarmen en ontvochtigen, maar u zuivert ook de binnenlucht van pollen, stof en bacteriën. Dit alles vermindert allergieën en geeft een aangenaam klimaat in de woning of kantoorruimte. Door een optimale ventilatie, filters en controle van de vochtigheid kunt u een optimale omgeving creëren.

Wij voeren de beste merken airco´s en willen u graag het juiste advies en daarbij een goede prijs geven.

Voor onderhoudscontracten, grotere en/of gecompliceerde installaties werken wij samen met gespecialiseerde koeltechnische bedrijven.

<