Skip to content

Stocker Centrale Verwarming:

Wij staan voor u klaar! 

 

Voor u een paar woorden, voor ons een toezegging die we elke dag weer proberen na te komen. Het is de klant die telt voor ons. Voor de klant is het belangrijk dat afspraken worden nagekomen, problemen worden opgelost en antwoord wordt  gegeven vragen. En dat doen we, in een horizontale organisatie, waarbij onze medewerkers een eigen verantwoordelijkheid hebben en zich betrokken voelen tot de klant en ons bedrijf.

Stocker Centrale Verwarming bv. is vanaf de oprichting in 1975 uitgegroeid tot een bekende en gewaardeerde naam op de regionale markt. Of het nu gaat om nieuwe installaties, ketel vervanging, loodgieterswerk, onderhoud of service. Wij zijn thuis op alle gebieden van ons vak.

Wij hechten veel waarde aan een langdurige relatie met onze klanten en zijn er trots op dat we veel klanten hebben waarvoor we al meer dan 45 jaar werkzaamheden uitvoeren.

Warmtepompen

Voor iedere woning – of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie – bestaat er een passende warmtepomp.

Warmtepompboiler

Wandhangende warmtepompboiler, die gebruik maakt van twee energiebronnen: Elektriciteit en duurzame energie. Zo wordt het beste van 2 werelden gecombineerd: De snelheid van een elektrische boiler en de energiezuinigheid van de warmtepomp. Met als resultaat een energiebesparing van 50% energie op warm water.

Loodgieterswerk

Of het nu gaat over een compleet werk voor uw nieuwe woning of bedrijf, een verbouwing, nieuwe badkamer, reparaties aan uw dak of vervanging van uw goten. De Stocker is specialist op alle gebied van koper, zink, dakbedekking, sanitair en riolering.

Koeling

Een airco regelt de lucht binnen een gebouw of woonruimte. Deze houdt de temperatuur en/of luchtvochtigheid binnen op een aangenaam niveau, als het buiten onaangenaam warm of juist koud is. Een airco kan de lucht ook verversen, als de installatie een filtersysteem heeft.

Vloerverwarming

In vergelijking met andere verwarmingssystemen geeft vloerverwarming een gelijkmatige, behaaglijke warmte.  Doordat de vloertemperatuur hoger is dan de luchttemperatuur in het vertrek stralen we minder lichaamswarmte uit aan onze omgeving.

Luchtverwarming

Luchtverwarming geeft een constante en aangename luchtcirculatie, behaaglijkheid (warm of verfrissend koel) en is werkend door het hele huis op basis van verse en gefilterde lucht. Luchtverwarming ziet u door het slimme systeemontwerp niet of nauwelijks, maar u voelt het wel.

Sanitair

Stocker wil dat u geniet van uw badkamer. Dat betekent dat wordt meegedacht over eventuele opstellingen, voorzieningen in de badkamer, maar ook over gebruikersgemak en comfort. Thuis ontspannend genieten van een moderne badkamer wil toch iedereen!

Design Radiatoren

Of het nu voor de woonkamer, keuken, badkamer of garage is. Wij hebben voor iedere smaak en prijs de juiste radiator. Van de gewone standaard radiator tot de meest luxe RVS radiator voor de badkamer.

Cv. ketel vervanging

Of het nu gaat om nieuwe installaties, ketel vervanging, onderhoud of service. Wij zijn thuis op alle gebieden van ons vak.