Skip to content

Luchtverwarming

Het voordeel van luchtverwarming in huis

Luchtverwarming geeft een constante en aangename luchtcirculatie, behaaglijkheid (warm of verfrissend koel) en is werkend door het hele huis op basis van verse en gefilterde lucht. Luchtverwarming ziet u door het slimme systeemontwerp niet of nauwelijks, maar u voelt het wel.

Met een systeem van kanalen en onopvallende roosters zorgt ervoor dat de verwarmde of gekoelde lucht in de vertrekken komt. De geurlucht en dampen van keuken, badkamer en toilet worden via ventilatievoorzieningen direct afgevoerd.

De continu luchtverversing (en filtering) houdt de lucht fris en ongewenste stofdeeltjes komen uw huis niet in. Dit tezamen met  een perfect afgestelde warmte in elk vertrek en met een hoog rendement.

Niet alleen in de winter, maar ook in de zomer, moeiteloos combineert luchtverwarming verwarmen én koelen. Kortom, het hele jaar door comfort.

Wij maken graag voor uw nieuwbouwplannen een vrijblijvend prijsopgave, maar ook voor service en onderhoud (inclusief vervangen van filters) kunt u bij ons terecht.