Skip to content

Over ons

Warm in techniek. Warm in relatie.

Een warme kamer. Een behaaglijke badcel. Lekker warm water. We kunnen niet meer zonder en we willen ook niet zonder. Warmte is gezellig. Warmte is goed voor de gezondheid. Warmte maakt schoon. Warmte ontstaat door techniek. Door ketels, geisers, boilers, branders, zonnecollectoren en andere systemen.

Warmte moet zorgeloos zijn. Altijd voorhanden. Door een simpele druk op de knop of een eenvoudige draai aan de kraan. Warmte? Daar moet je geen omkijken naar hebben!

Stocker Centrale Verwarming weet wat de klant wil. Betrouwbare apparatuur, professioneel geïnstalleerd en met een service van dag en nacht. Op afspraak. Storingen zijn immers altijd mogelijk. Zelfs bij de beste installaties. Dan komt het aan op vertrouwen en vakmanschap. Ook als storingen van buiten komen, kiest Stocker voor de klant.

Stocker laat niemand in de kou staan!

Periodiek onderhoud. Minder uitval. Geringere slijtage. Grotere zekerheid. Wie zorgeloos wil verwarmen kiest voor een onderhoudscontract. Voor elk huis en elk bedrijf levert Stocker technische zorg en zekerheid van comfort op maat.

En…afspraak is afspraak!