Skip to content

Loodgieterswerk

Voor klein en groot loodgieterswerk

Of het nu gaat over een compleet werk voor uw nieuwe woning of bedrijf, een verbouwing, nieuwe badkamer, reparaties aan uw dak of vervanging van uw goten. De Stocker Installatietechniek is specialist op alle gebied van koper, zink, dakbedekking, sanitair en riolering.

Onze afdeling “klein werk” is gespecialiseerd in reparatie, herstel of vernieuwing. Of het nu gaat om een kraan, een goot of daklekkage, lood van uw schoorsteen, een gebroken afvoer, etc. wij staan voor u klaar. Voor een nieuwe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres, we hebben alle disciplines voor het loodgieters- en verwarmingswerk in huizen hebben samenwerkingsverbanden met elektro-installateurs, aannemers en tegelzetters.

Indien gewenst begeleiden en coördineren wij het gehele project , vanaf het slopen oude badkamer tot aan het monteren van het laatste haakje. Voor complete nieuw- of verbouw maken wij graag aan de hand van bouwtekeningen en bestekomschrijvingen een vrijblijvende prijsopgave.

Gas:

Hierbij kunt u denken aan het om- of aanleggen van een gasleiding in verband met een nieuwe keuken, het plaatsen van een gashaard of vervanging van oude gasleidingen. Alle werkzaamheden worden volgens de voorschriften uitgevoerd en gecontroleerd op dichtheid. Veiligheid staat bij ons op nummer een!

Water:

Water is een eerste levensbehoefte. In uw badkamer, keuken, toilet, of buiten in de tuin; we kunnen niet zonder. Comfort en luxe spelen daarin steeds meer een belangrijke rol; het is van groot belang dat u op het juiste moment over de juiste hoeveelheid water beschikt op de juiste temperatuur.

Riolering:

Water komt bij u uit de kraan, toilet en (vaat) wasmachine en verdwijnt weer via het riool. Ook het hemelwater van uw dak komt vaak in het riool terecht. Zolang het zonder problemen wegspoelt zult u daar niet over nadenken. Wanneer dit niet het geval is, denk hierbij aan het niet goed weglopen van het water of een borrelend geluid, kan Stocker u van dienst zijn. Ook bij verandering en aanleg van het riool kan Stocker u helpen de problemen te voorkomen.

Stocker zal ervoor zorgen dat uw gas, water of riolering vakkundig en met de beste materialen word voorzien.