Skip to content

Overname Stocker Vader op Zoon

15 februari 2024

Ruud Reijmer draagt de fakkel over aan zoon Tim Reijmer

 

In een hartverwarmende overdracht heeft Ruud Reijmer, oud-eigenaar van Stocker Centrale Verwarming in Zevenaar, besloten de leiding van het familiebedrijf door te geven aan zijn zoon, Tim Reijmer.

 

Na jarenlang toewijding en vakmanschap in de installatie branche te hebben getoond, heeft Ruud Reijmer ervoor gekozen om de volgende generatie het stokje over te laten nemen. Onder zijn leiding groeide Stocker Centrale Verwarming uit tot een lokaal begrip, waarbij vakmanschap en persoonlijke service hoog in het vaandel staan.

 

Tim Reijmer, die zijn vader op de voet volgt met zijn ervaring in de branche en zijn betrokkenheid bij het bedrijf, staat klaar om de uitdaging aan te gaan. Deze overname markeert niet alleen een bedrijfstransitie, maar ook de voortzetting van een familiebedrijf met de ouderwetste normen en waarden.

 

De medewerkers en klanten van Stocker Centrale Verwarming kijken vol vertrouwen uit naar de toekomst onder Tim’s leiding. De Reijmer cq Stocker-familie blijft zich inzetten voor de hoogste normen van service en kwaliteit, en deze overdracht bevestigt het voortdurende vakmanschap van Stocker Centrale Verwarming in het MKB bedrijfsleven.