Skip to content

Zevenaarse Loodgieter Combinatie B.V. en Stocker Centrale Verwarming B.V. zijn samengevoegd in Stocker Installatie Techniek

15 februari 2024

Per 1 januari 2024 zijn de Zevenaarse Loodgieters Combinatie en Stocker Centrale Verwarming samengegaan als een organisatie genaamd Stocker Installatie Techniek. Een bedrijf voor al uw installatiewerkzaamheden! 

Alhoewel de naam is veranderd zal de toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid onveranderd blijven. Stocker Installatie Techniek blijft dezelfde kwalitatieve diensten aanbieden op het gebied van loodgieterswerk, installatietechniek en centrale verwarming waar de beide bedrijven al bekend om stonden. Klanten kunnen gerust zijn dat zij dezelfde betrouwbare service kunnen verwachten, zij het onder een nieuwe, eigentijdse naam.

Stocker Installatie Techniek kijkt uit naar de voortzetting van succesvolle samenwerkingen en het leveren van hoogwaardige installatiediensten aan de gemeenschap van Zevenaar en eromheen. De naam mag dan veranderen, maar de toewijding aan vakmanschap en klanttevredenheid blijft hetzelfde.

De start is gemaakt, nu rustig aan met de verdere ontwikkelingen.