Zie hier ons laatste Koeling.

Airco Aanbieding!

May 4, 2020 in Koeling, Nieuws

Wilt u er deze zomer, waarbij wij waarschijnlijk veel thuis moeten zijn, ook lekker koel bijzitten? Wij kunnen nu de Toshiba Seiya 2.5kw airco (cq. warmtepomp) voor u aanbieden inclusief plaatsing voor €1.649,00 inclusief BTW.

Deze airco is bijvoorbeeld geschikt voor op de slaapkamer of in uw werk -studeerkamer. Tevens kunt u met dit toestel ook de ruimte verwarmen!

Optioneel is er ook een wifi-module bij verkrijgbaar zodat u het toestel via uw telefoon kunt bedienen. Dit is voor een meerprijs van € 149,00 incl. BTW. excl. programmering.

Voor meer details over deze aanbieding neem met ons contact op via mail: admin@stocker.nl of door ons te bellen: 0316-330433

Zevenaarse Loodgieters Centrale

October 17, 2011 in CV-ketel, dak, Koeling, loodgieter, Uncategorized, verwarming, zink

Voor klein en groot loodgieterswerk

Of het nu gaat over een compleet werk voor uw nieuwe woning of bedrijf,een verbouwing, nieuwe badkamer, reparaties aan uw dak of vervanging van uw goten. De Zevenaarse Loodgieterscombinatie is specialist op alle gebied van koper, zink, dakbedekking,sanitair en riolering.

Onze afdeling “klein werk” is gespecialiseerd in reparatie, herstel of vernieuwing. Of het nu gaat om een kraan, een goot of daklekkage, lood van uw schoorsteen, een gebroken afvoer, etc. . ZLC staat voor u klaar.

Voor een nieuwe badkamer bent u bij ons aan het juiste adres, we hebben alle disciplines voor het loodgieters- en verwarmingswerk in huizen hebben samenwerkingsverbanden met elektro-installateurs, aannemers en tegelzetters.

Indien gewenst begeleiden en coördineren wij het gehele project , vanaf het slopen oude badkamer tot aan het monteren van het laatste haakje.

Voor complete nieuw- of verbouw maken wij graag aan de hand van bouwtekeningen en bestekomschrijvingen een vrijblijvende prijsopgave.

<