Zie hier ons laatste Nieuws.

Airco Aanbieding!

May 4, 2020 in Koeling, Nieuws

Wilt u er deze zomer, waarbij wij waarschijnlijk veel thuis moeten zijn, ook lekker koel bijzitten? Wij kunnen nu de Toshiba Seiya 2.5kw airco (cq. warmtepomp) voor u aanbieden inclusief plaatsing voor €1.649,00 inclusief BTW.

Deze airco is bijvoorbeeld geschikt voor op de slaapkamer of in uw werk -studeerkamer. Tevens kunt u met dit toestel ook de ruimte verwarmen!

Optioneel is er ook een wifi-module bij verkrijgbaar zodat u het toestel via uw telefoon kunt bedienen. Dit is voor een meerprijs van € 149,00 incl. BTW. excl. programmering.

Voor meer details over deze aanbieding neem met ons contact op via mail: admin@stocker.nl of door ons te bellen: 0316-330433

Corona Virus

March 16, 2020 in Nieuws

Zoals u allen heeft meegekregen heerst er momenteel in Nederland het corona virus. Ook wij als bedrijf moeten hiermee rekening houden.

Natuurlijk zullen wij onze monteurs goed in de gaten houden. Deze zullen natuurlijk thuis blijven bij enig teken van verkoudheid, koorts o.i.d.

Wij zullen in deze periode proberen u zo goed mogelijk van dienst te blijven zodat u er comfortabel bij blijft zitten.

Aan de andere kant vragen wij ook aan u om hierop alert te zijn. Graag verzoeken wij ook aan u om goed op te letten. Indien u verkouden bent, koorts heeft of enig teken van ziekte om de afspraak indien niet noodzakelijk te verplaatsen.

Tevens vragen wij aan u om op gepaste afstand van onze monteurs te blijven en indien mogelijk de bonnen met uw eigen pen te ondertekenen.

Voor overige maatregelen zie de voorschriften van het R.I.V.M.

Indien u nog vragen heeft over een eventueel bezoek mag u natuurlijk met ons contact opnemen.

<